Wauw! € 5000,00! Wat een begin van de lente!

21 maart 2020. Wat een prachtig begin van de lente voor de OpStapBus Capelle aan den IJssel. Vandaag is de uitslag bekend geworden van de actie Help Nederland Vooruit van het ING Nederland fonds. Met crowdfunding helpt het ING Nederland lokale initiatieven nog verder vooruit. In onze regio heeft de OpStapBus het hoogste aantal stemmen gehaald en € 5000,00 gekregen. Hartelijk dank aan iedereen die op de de OpStapBus heeft gestemd. De OpStapBus kan hiermee zeker vooruit! En hopelijk ook weer in de letterlijke zin als we het Coronavirus hebben verslagen.

OpStapBus rijdt weer vanaf woensdag 2 maart 2022 !

Het Bestuur van de OpStapBus heeft besloten weer een programmaboekje uit te brengen met uitjes in de maanden maart en april 2022. Alle bij ons ingeschreven klanten krijgen dit programmaboekje eind volgende week thuisbezorgd of via de Email toegestuurd. Het programma overzicht op deze website zal per eind februari beschikbaar zijn.

Het kantoor van de OpStapBus is weer telefonisch te bereiken vanaf woensdag 16 februari a.s. Wij zijn bereikbaar iedere woensdag en donderdag van 10.00 – 14.00 uur om uw inschrijving(en) te noteren en vragen te beantwoorden.Nieuws

Krijg hier een indruk van onze vorige activiteiten

Stichting OpStap