opstapbus 2805 FDR3Vriend van de OpStapBus

Als zelfstandige vrijwilligersclub zijn we afhankelijk van sponsoring en fondsen. Deelnemers betalen wel een kleine bijdrage, maar we kunnen ons mooie werk alleen maar doen als we voldoende geld hebben. Daarom zijn we op zoek naar donateurs van de OpStapBus. Om die te werven is een speciale ‘Vrienden van de OpStapBus kaart’ gemaakt. We nodigen iedereen die die de OpStapBus een warm hart toedraagt uit Vriend  te worden. Dat kunnen de familieleden, vrienden of opstapbus 2805 FDR2buren van ‘onze’ klanten zijn. Maar ook bedrijven nodigen wij uit om mee te doen.

Op de kaart staan drie mogelijkheden: eenmalig een donatie doen, per kwartaal of jaarlijks. Zo kan iedereen naar eigen draagvlak meedoen en ons sympathieke project steunen!” Ook meedoen? Bel naar het VrijwilligersInformatiePunt 010 – 264 02 20. Kijk op de website www.opstapbuscapelle.nl

De komende tijd reiken de vrijwilligers van de OpStapBus de kaarten uit op verschillende plaatsen in Capelle.

OpStapBus uitkomst voor ouderen

De stichting OpStap, zorgt er voor dat Capelse ouderen dagjes uit kunnen. Er is een breed aanbod aan dagtochten zoals u zelf onder www.opstapbuscapelle.nl onder programma kunt zien. Iedere twee maanden maken de vrijwilligers een programmaboekje. Dit programma wordt gestuurd naar Capellaren met een abonnement. Het programma is ook online te bekijken. De vrijwilligers halen de deelnemers thuis op, begeleiden hen tijdens het uitstapje en zij brengen de deelnemers weer veilig thuis. Per uitstapje wordt een eigen bijdrage gevraagd. In de prijs is eventueel entree, een kopje koffie of thee en soms ook een lunch of diner inbegrepen.