Hier een klein verslagje van een onvergetelijke mooie zonnig dag, goed gehumeurd starten we de dag  we hadden er echt zin in Peter had de nodige voorbereidingen getroffen hij heeft gezorgd voor een stadgids  die ons allerlei mooie en leuke anekdotes wist te vertellen over  Goes een stad op het schiereiland Zuid Beveland.

Nadat we de laatste klant hadden opgehaald gingen we richting Zeeland  Peter had een mooie route bedacht en dat was volop genieten de stemming in de bus zat er  goed in. 

Na ongeveer 50 minuten in de bus gezeten te hebben parkeerde  Peter de bus op de parkeerplaats van het Restaurant Grevelingen voor een heerlijk bakkie koffie na een grondig inspectie van Peter of het haalbaar was om buiten te zitten en dat was het we namen plaats op het terras van het restaurant  lekker in het zonnetje aan de koffie. Na het bezoek aan het kleinste kamertje zette we de reis voort naar Goes waar de stadgids op ons  wachtte en ons welkom heette de stadgids leidde ons door de mooie straatjes van Goes en  deze  eindigde bij het mooie stadshaven die Goes kent. En toen op zoek naar Restaurant Slot Oostende waar onze eigen gids een tafel had gereserveerd we hebben ons lekker te goed  gedaan aan een heerlijke lunch  uiteraard voor eigen kosten.

goes2

Daarna werden de klanten vrij gelaten om zelf op verkenning uit te gaan. Goes heeft een groot aanbod aan winkels en een gezellige weekmarkt. Nog even van het zonnetje genoten  op een terrasje en toen weer huiswaarts. We kunnen terug kijken op een mooie dag.

Groeten van Peter en Carla

goes3goes4

goes3