Corona maatregelen bij een uitje

Om het zo veilig mogelijk te houden voor u als klant op de bus, maar ook voor onze vrijwillige chauffeurs en begeleiders, houden wij ons aan de Corona afspraken. Wij vragen u dringend zich daaraan te houden.

Bij inschrijving wordt vermeld dat een mondkapje dragen tijdens de rit in de bus verplicht is. Dit mondkapje moet mond en neus bedekken. Bij inschrijving wordt ook gevraagd of u gevaccineerd bent en als dat het geval is om het bewijs van vaccinatie mee te nemen bij het uitje. Voor bezoek aan een cafe of restaurant heeft u een digitale of papieren QR-code nodig. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen daarvan neem dan kontakt op met ons kantoor zodat wij u kunnen doorverwijzen naar het juiste telefoonnummer of instantie die u kan helpen daarbij.

Blijf thuis als u klachten heeft die Corona gerelateerd zijn; bijv. hoesten, niezen, keelpijn, koorts of ineens niet meer goed kunnen ruiken en/of proeven. Hoest of nies altijd in uw elleboog.

Desinfecteer uw handen als u de bus instapt. Er is desinfecterende gel of spray in de bus aanwezig. De bus is schoongemaakt voordat u instapt en handgrepen en leuningen worden tussendoor ook schoongemaakt.

Hulp bij instappen en gordels vastmaken is mogelijk mits zowel u als de vrijwilliger een mondkapje draagt en handen hebben gedesinfecteerd.

Buiten de bus houden we 1,5 meter afstand.Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting OpStap